Популярна вже далеко не перший рік українська співачка, часта гостя всіляких телевізійних розважальних шоу, а також любителька побувати у відомих мережевих блогерів в гостях Тіна Кароль, продовжує радувати шанувальників.

До слова, не завжди співачці потрібно щось придумувати нове, адже за її тривалу кар'єру набралася велика кількість кадрів, які шанувальники продовжують "нарізати" і "обробляти". Цього разу фанати знайшли дуже "спекотні" кадри.

Про це стало відомо завдяки новій публікації у фанатському пабліку Тіни Кароль "fairyx.tina" в мережі Instagram.

У відео, яке опублікували фанати, де Тіна Кароль стоїть у відвертому халатику зігнувшись в позі буквою "Г" можна почути такі слова: "Спекотно дівчинці... - Ти зараз помудруєш тут...". Ось такий відбувся діалог між фотографом і співачкою, яку буквально застали в такій грайливій позі.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також варто нагадати нашим читачам, що буквально днями Тіна Кароль позувала в розкішному і дуже спокусливому образі.

Артистка одягла коротенький топ, і спідницю довжини міді з вирізом на стегні. Варто зазначити, що цей комплект зроблений не з тканини, а з тисяч намистин з'єднаних воєдино.

Раніше повідомляли, Тіна Кароль різко виматерилася перед 12-річним сином: "Нудна мама - лихо в родині".

Як повідомляв Знай.uа, Тіна Кароль приголомшила віртуальним платтям просто на сцені: "Нарешті можна побачити".

Знай.uа писав, Тіна Кароль в короткому топі поманила чоловіків: ось це фігурка.