Російський реп-виконавець і блогер Ельдар Джарахов станцював у центрі Ківа під пісню Михайла Поплавського «Варенички». Відповідний ролик він опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі «ТікТок».

У ролику він танцює на площі перед НСК» Олімпійський", а за його спиною підтанцьовують то двоє хлопців, то дві дівчини-близнючки родом з України.

"Україна топ", - коротко підписав Виконавець свій ролик.

"Ооо, за Поплавського лайк! Го ще під пісню «Юний орел»», «Ельдар, я тобі кохаю», «Вареники з кетчупом топ», «не очікував, що ти це скажеш», «Я в шоці, що ти в Украні. Ну а вареники-топ», «Малій робить вигляд, що шарить за Україну", " Джахаров флексить під Поплавського. Тепер ви бачили все", - пишуть коментатори під відео Джахарова.

@dzharakhov

Украина топ

Популярні новини зараз
Нові правила мобілізації: кому треба готуватися до ВЛК На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Елітні татусі із синами "раптово" стали інвалідами: викрито схему "ухилення" від ТЦК Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще
♬ оригінальний звук - Поло👩‍💻🥩

"На Московщині закінчилися пісні?", "Здається, комусь не дадуть в'їзд назад«," та швидше б йому зворотний квиток дали. І підср*чника прощального», «громадянин країни-агресора. Публічна особа невизначених поглядів», - обурюються українці.

«До чого коментарі про те, щоб йому швидше дали квиток назад? Людина приїхала до нас відпочивати в гості, без будь-якої агресії", - не згодні з ними інші.

Раніше повідомляли, Міла Кузнєцова з 15-м розміром грудей запалила під пісні Ірини Білик: "Так просто".

Як повідомляв Знай.uа, Міла Кузнєцова з 15-м розміром грудей поманила українців в купальнику: "дивився по сторонах".

Знай.uа писав, Міла Кузнєцова з 15-м розміром грудей станцювала тверк на камеру: "рухай, рухай з * будинок".