Відомий український журналіст, радіоведучий і з недавнього часу інтерв'юер для свого шоу "Слава+" Слава Дьомін продовжує активно радувати своїх шанувальників новими яскравими кадрами прямо з робочого процесу. Виявилося, що цього разу в гості до слави прийшла юна українська зірка Анна Трінчер.

Тут Аня розповіла про новий кліп на композицію "по губах", а також станцювала разом зі славою в майже синхронному стилі, як ніби для мережі TikTok.

Про це стало відомо завдяки новій публікації слави Дьоміна в мережі Instagram.

"мій новий танець. Або як @annatrincher_official вчила мене танцювати під свою нову пісню"по губах". Оцініть в коментарях мої вміння від 1 до 10", - підписав коротке відео Слава Дьомін.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови
Показати ще

Віддані шанувальники співачки і передплатники слави почали активно ставити схвальні оцінки у вигляді лайків, а також залишати коментарі із захопленням і компліментами, дивуючись неймовірній пластиці і грації "танцюристів".

Варто також відзначити той факт, що українська співачка і актриса Анна Трінчер презентувала кліп на пісню по губах. Відео з'явилося на YouTube 2 вересня. У ролику вона кілька разів змінювала вбрання, а також танцювала за склом, по якому стікали краплі води.

Раніше повідомляли, улюбленець Тіни Кароль Слава Дьомін зізнався, що сильно пошарпав нерви вчителям у школі: "Хотіли відрахувати".

Як повідомляв Знай.uа, Андре Тан згадав свою шкільну форму за часів СРСР - дизайном і не пахне: "Що дали, то й носи".

Знай.uа писав, Юля Зайка з Холостяка зізналася, хто змусив її зіграти "фальшиве" весілля: "З-під палиці".