Як відомо, на минулих вихідних стартував новий сезон популярного проекту "Танці з зірками", в якому бере участь епатажний Melovin. Вони з партнеркою сильно здружилися, і проводять багато часу разом.

Новий пост з'явився як у нього на сторінці в соціальній мережі Instagram, так і у неї. Зараз у них часто контент буде складатися лише з штук, які пов'язані з танцями. Будь це репетиції, або кадри з прямих ефірів.

На знімку, який опублікував чоловік, він і Ліза Русiна зробили миле фото в дзеркалі. Не можна не відзначити їх незвичайні образи. Дівчина в білому плащі, в той час як артист в чорному пальто. Справжнє інь і янь.

Ліза Русiна ж опублікувала кадр з прямого ефіру, де попросила глядачів підтримати їх пару. У першому танці вони зважилися на невеликий експеримент, однак, судді його не оцінили, і заявили, що рухів було вкрай мало.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Загалом від експертів вони отримали 13 балів, але, навіть незважаючи на це вони продовжать участь у проекті, і вже почали готуватися до наступного ефіру.

"Ну як ви? Я сподіваюся ми по чуть чуть підкорюємо ваші глядацькі сердечка 💌судді до нас суворі, з цього сподіваємося на вашу підтримку ❤️🩹 наступної неділі на 21.00 чекаємо вас біля телеекранів 🌹" - підписана публікація хореографом.

Пара вірить, що їм вдасться ще підкорити всіх суддів на проекті, і хочуть це зробити вже в наступному ефірі, який відбудеться в неділю, 12 вересня.

Нагадаємо, що улюбленець Данила MELOVIN зізнався, чому його вважають "Воландемортом"

Як повідомляє портал Знай улюбленець Данилко Melovin після Євробачення набив тату на шиї: новий Боб Марлі?

Також Знай писав, що фаворит Данилко Melovin після зміни іміджу показав кохану жінку: "цінуйте кожну хвилину"