Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ, демонструючи моменти особистого і творчого життя на своїй сторінці в Instagram.

Нещодавно знаменитість стала обличчям торгової марки морозива, рекламуючи десерт на своєму акаунті. Цього разу артистка приміряла світло-блакитні джинси, в які заправила футболку з принтом з мультфільму студії "Дісней".

Зірка доповнила образ нюдовим макіяжем і тримала в руках шоколадне ескімо на паличці, розпустивши довге кучеряве волосся. Виконавиця покрасувалася стрункою фігурою і зізналася, що морозиво допоможе продовжити їй літо, незважаючи на прохолодний перший місяць осені.

Варто відзначити, що Настя активно стежить за фігурою за допомогою тренувань і правильного харчування, проте намагається зрідка побалувати себе і не дуже корисними продуктами.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Хоч за вікном вже осінь, так хочеться еще трішки продовжити літо 🥰..."

Думки фоловерів розділилися: "дуже дивно, коли хтось на дієті без цукру і хліба і всього шкідливого рекламує морозиво🔥яке ні на одному фото навіть не пробує на смак", "Настя чарівна дівчина🌹", "а я просто обожнюю осінь! Дочекалася нарешті!😂👏👏👏😍😍😍😍", "Щастя в дрібницях👏".

Нагадаємо, Настя Каменських перетворилася на гарячу школярку