Всесвітньо відома світська левиця, бізнесвумен, сестра Кім Кардашян, 24-річна мільйонерка Кайлі Дженнер, часто радує 265-мільйонну публіку новими постами в соціальній мережі Instagram.

Ще в серпні-місяці в різних американських таблоїдах з'являлася інформація про те, що Кайлі вагітна, проте саме сімейство Кардашян-Дженнер ніяк не коментували чутки.

А в середу 8 вересня зірка поділилася радісною новиною, опублікувавши зворушливе відео. Знаменитість і її коханий Тревіс Скотт стануть батьками вдруге, проте поки не повідомляють стать дитини.

У ролику Дженнер відобразила позитивний тест на вагітність, момент, коли повідомила новину Тревісу і молодшій доньці Стормі, перші знімки з УЗД, сльози щастя мами Кріс Дженнер, велику сімейну вечерю, за столом якої пара оголосила про поповнення. Раніше сама Кайлі не раз зізнавалася, що мріє бути багатодітною мамою.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

instagram.com/kyliejenner/

До слова, Тревіс Скотт і Кайлі Дженнер почали зустрічатися в 2017 році, в 2018 дівчина народила первістка, доньку Стормі. Кохані розлучалися, проте пізніше оголосили про своє возз'єднання.

Нагадаємо, раніше Кайлі Дженнер приспустила сукню, щоб показати свою роботу

Як повідомляє портал "Знай.uа" Каньє Уест в минулому, Кім Кардашьян підозрюють у відносинах з її наставником

Також "Знай.uа" писав, що після розлучення Кім Кардашьян помолодшала і стала мільярдеркою