Вже восени 2021 року відбудеться довгоочікувана прем'єра другого сезону "Холостячки", головною героїнею якого стала популярна співачка Злата Огнєвіч. Артистка до початку шоу встигла розповісти багато чого цікавого: про свої уподобання в чоловіках, про досвід минулих відносин і особисті очікування від проекту.

Телеведучий проекту Григорій Решетник провів шанувальників за лаштунки і на знімальний майданчик першої вечірки "Холостячки", де Злата матиме можливість познайомитися з усіма претендентами на її серце.

Саме на першій зустрічі учасники зможуть справити перше враження на глядачів і саму Злату, і другого шансу у чоловіків не буде, так як вже на цій вечірці відбудеться вигін, після якого пари можуть вже ніколи більше не побачитися.

Григорій на відео показав саму локацію для знайомства, вітальню - зал очікування, гримерки чоловіків, і навіть їжу, якою харчується вся знімальна група і учасники.

"Ми знаємо, ви чекали на це відео - побачити, що відбувається за лаштунками найромантичнішого реаліті країни "Холостячка" 😍" - написали в публікації.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, що ведучий "Холостячки" Григорій Решетник розкрив осінні плани зі Златою Огнєвіч: "Пазом..."

Як повідомляв Знай.uа, до "Холостячці" Златі Огнєвіч примчав красунчик з Мексики: кинув все заради любові

Також портал Знай.uа писав, що на Злату Огнєвіч "полює" простий хлопець з Чернівців: підкорив Лондон і повернувся за "Холостячкою"