Ведучий Олексій Дурнєв у своєму шоу на Youtube-каналі висміює Instagram-stories користувачів соцмережі, серед яких часто зустрічаються знаменитості. Також, артист часто спілкується з шанувальниками в соцмережі Instagram, де за ним стежить майже 500 тисяч осіб.

YouTube-проект "Дурнєв дивиться сторіс" є досить популярним. Кожен епізод шоу в середньому набирає 500 тис. переглядів, а на його YouTube-канал підписано понад 600 тисяч людей. Також, в Instagram Олексій часто розміщує рубрику питання-відповідь, де підписники задають йому різні питання з приводу шоу, подорожей і просто життєвих ситуацій.

Цього разу шанувальники поставили Олексію каверзне питання, інтимного характеру. У артиста поцікавилися, як навчити дівчину оральним пестощам, на що Дурнєв відповів як завжди - з гумором. Олексій порадив шанувальникам спочатку самим вивчити певні практики для того, щоб догодити чоловіків.

"Навчися спочатку сам робити", - написав Олексій.

скріншот з Insta Stories

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Раніше ми писали про те, що Леся Нікітюк відповіла Дурнєву на хейт через зростання: "Бачив тільки пілотку провідниці"

Нагадаємо, що Володимир Дантес згадав, як його друг догоджав відразу трьох мовою: "Вони пахнуть роботою"

Як повідомляв Знай.uа, Олексій Дурнєв випустив "отвєточку" Маші Єфросиніній після скандалу: "Суперзірка з минулого"

Також портал Знай.uа писав, що Даша Астаф'єва в піжамці видала 3 секрети міцного сну: "Думайте про засоси"