Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ, демонструючи моменти особистого і творчого життя на своїй сторінці в Instagram.

Знаменитість підкорює популярну серед зірок шоу-бізнесу соцмережу TikTok, де у Насті вже є своя армія фанатів з понад 2 мільйонів фоловерів.

Так, артистка виставила кумедний ролик, відправившись на гастролі в Туреччину, поки її чоловік, продюсер і репер Потап чекає на кохану в Києві. Зірка позувала в просторому готельному номері, показавши, як починається її день - на столику виднілися різні апетитні ласощі.

Виконавиця приміряла білосніжний костюмчик, що складається з футболки-оверсайз і міні-шорт, а також розпустила "фірмове" кучеряве волосся. Настя робила вигляд, що нібито чепуриться, наносячи бальзам для губ, проте потім повернулася до аудиторії обличчям. Перед камерою Каменських постала з пухкими щічками, які створила за допомогою так званої TikTok-маски.

@nkofficial

Девочки, такие девочки 👧

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще
♬ оригинальный звук - Markoviiiiini

Співачка пожартувала, що лише прикидалася нормальною і грайливо показала зуби. Варто відзначити, що артистка наполегливо працює над стрункою фігурою, дотримуючись правильного харчування і не пропускаючи наполегливі тренування.

"- Ну ти ж нормальна була, що з тобою сталося?

- Я прикидалася!"

tiktok.com/@nkofficial

tiktok.com/@nkofficial