Відома українська блогерка, колишня дружина Андрія Богдана, а також переможниця останнього сезону проекту "Холостяк", Анна Богдан вирішила показати похід по магазинах з коханим.

Нові stories з'явилися на її сторінці в соціальній мережі Instagram, яку дівчина активно розвиває останнім часом. Вона ділиться з шанувальниками багатьма подіями зі свого життя, показуючи те, як проходить її день. У стрічці можна побачити красиві знімки з Михайлом Заливако, або ж особисті кадри з фотосесій.

Щодня за нею стежить практично 200 тисяч користувачів.

Цього разу Анна Богдан зняла ролик того, як вони з "Холостяком" Заливако ходять разом по магазинах. Туди пара вирушила ввечері, щоб купити трохи продуктів додому.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Дівчина зазначила, що дуже любить кавун, але такі бачила вперше. Вони називалися "Торпеда", і виглядали досить незвичайно. У них витягнута форма, а також злегка блідий колір.

В цей час Михайло Заливако ховається за дівчиною, або ж, як вона підписала stories - "ховається мініатюрний мій Мiшка".

"Дуже хочу спробувати цей кавун. Умовляю Мішу, але він з мене сміється, каже: "Яка торпеда, Аня" - продовжила розповідь дівчина.

Взяли вони його в результаті чи ні - залишається загадкою, так як після цього ролики припинилися.

Варто відзначити, що після фіналу шоу "Холостяк" пройшло вже більш, ніж півроку, і весь цей час пара разом. Відразу після проекту вони почали жити разом, і розвивають відносини донині.

Нагадаємо, Анна Богдан пустила монстра, гарчіт між ніг, і це не " Холостяк

Як повідомляв Знай.ua, Анна Богдан засвітилася з келихом: "трохи відволіктися".

Знай.ua писав, Анна Богдан у спокусливій білизні змусила ревнувати "Холостяка"