Український боксер, якого називають "перспективним" бійцем, 26-річний чемпіон WBC Asia Владислав Сіренко (18-0, 15 KO) здобув блискучу перемогу над російським ветераном Алексндром Устиновим (36-5, 26 KO). Владислав повалив суперника в першому ж раунді правим хуком в щелепу.

Про це стало відомо завдяки публікаціям українських спортивних видань.

За інформацією журналістів, українець з початку поєдинку включився і почав активно наступати на Устинова. Після екватора першої трихвилинки Сіренку вдалося повалити на канати ветерана правим хуком в щелепу. Влад пішов добивати суперника і рефері зупинив поєдинок.

Відомо, що для українця це вже 18-а перемога на професійному ринзі. Таким чином Владислав зміг захистити пояс WBC Asia. Варто також зазначити, що даний бій проходив у французькій столиці місті Парижі. Експерти заявили, що це була надвпевнена перемога українця.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Раніше повідомляли, В'ячеслав Узєлков в образі Квазімодо поділився найяскравішим спогадом до розлучення з Мариною Боржемською: "Останній танець".

Як повідомляв Знай.uа, Олександр Усик захопив сталевим пресом перед боєм з Ентоні Джошуа: "Інопланетна вправа".

Знай.uа писав, Віталій Кличко прокоментував чутки про розлучення з дружиною: "Вам довідку принести?".