Тіна Кароль, фото: Instagram
Тіна Кароль, фото: Instagram

Тіна Кароль нарешті одягла кільце на безіменний палець, але "винуватець" не Дан Балан

Зараз виконавиця з'явилася на відео після концерту, що пройшов у Житомирі (літня естрада Ракушка), 10 вересня 2021 року. Її зустріли фанати і вручили безліч подарунків, включаючи досить милу прикрасу. Тіні вручили коробочку з милим колечком.

Злата Огнєвіч, фото: Instagram
Злата Огнєвіч, фото: Instagram

Злата Огнєвіч розповіла, чому навчило її шоу "Холостячка"

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Злата Огнєвіч є однією з найпопулярніших українських співачок, яка регулярно радує свою фан-базу своєю творчістю. Про популярність говорять соцмережі співачки, зокрема на її офіційну соцмережу Instagram підписано 322 тисячі людей. Також дівчина є головною героїнею в новому шоу" Холостячка", яке можна буде побачити вже цієї осені.

Фото: Знай.ua, магазин
Фото: Знай.ua, магазин

В Україні рекордно підскочили ціни на найпопулярніші продукти - більш ніж на чверть

Стало відомо, що оптові ціни виробників промислової продукції в серпні 2021 року в порівнянні з серпнем минулого року зросли на 46,5%. Ціни в межах України зросли на 42,0%, за межами України – на 62,5%.

Скрін, відео YouTube вакцинація
Скрін, відео YouTube вакцинація

Звільнення за відмову вакцинуватися: відомий юрист розповів, як доведеться виживати українцям у "жовтій" зоні

Є інформація, що деякі українські регіони в понеділок, 13 вересня, можуть потрапити в так звану "жовту" зону карантину. У зв'язку з цим можуть ввести додаткові обмеження на вхід до деяких закладів для тих, хто ще не вакцинувався. Саме тому відомий український юрист Алексндр Моргун вирішив внести ясність і розповісти про своє бачення ситуації, до якої в українців доволі неоднозначне ставлення.

Сніг у Камеруні, фото: Twitter
Сніг у Камеруні, фото: Twitter

Посеред столітньої спеки випав сніг, місцеві моляться всім богам

Погода не припиняє дивувати, і не тільки українців. Цього разу синоптичні "гойдалки" накоїли справ у гарячому африканському Камеруні. З'явилася інформація, що в четвер, 9 вересня, в населених пунктах Бана і Баку спостерігалося незвичайне для цього регіону метеорологічне явище — там випав сніг.