Для українських телеглядачів з'явилися дуже цікаві новини. Так, у неділю, 12 вересня, о 21:00 пройде другий ефір "Танців з зірками". Всі танці другого ефіру буде присвячено темі любові, а зірки поділяться зізнаннями з особистого життя і покажуть своїх найближчих людей.

Про це стало відомо завдяки публікації шоу "Танці з зірками" в мережі Instagram.

Публікація" Танців з зірками", скріншот: Instagram
Публікація" Танців з зірками", скріншот: Instagram

Ведучою зіркового балкона буде співачка Ірина Білик, яка, до речі, з'явиться на паркеті під час виступу свого колишнього чоловіка Дмитра Дікусара і його зіркової партнерки Ольги Харлан.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Напередодні другого ефіру пропонуємо згадати найцікавіше з першого ефіру відкриття сезону і подивитися, як знімали перший ефір.

У цьому сезоні в парі з Юрієм Горбуновим працює Іванна Онуфрійчук, випускниця "медіашколи" 1+1. Іванна підтримує зірок у голдруме. На перший ефір ведуча вибрала символічну сукню від Dior з ліфом у вигляді серця, що прекрасно резонує з гаслом цього сезону — "Танцюй серцем".

Цього року до влади Ями та Катерини Кухар приєднався україно-американський танцівник, чемпіон світу з латинських танців, хореограф, переможець шоу Dancing With The Stars Максим Чмерковський.

У першому ефірі всі пари заявляють про себе і готуються до другого ефіру, де вже запрацює глядацьке голосування і одна з пар припинить участь в шоу. Учасники неймовірно хвилюються, ваша підтримка для них безцінна.

Раніше повідомляли, Ірина Білик згадала перше знайомство з Софією Ротару і вивідала секрет її стрункості: "Знаю тільки я".

Як повідомляв Знай.uа, вічно молодий Леонтьєв зробив ніжний подарунок Ларисі Доліній в День народження: "Сподіваюся, твій не прочитає...".

Знай.uа писав, перший "Холостяк" Макс Чмерковський, Катерина Кухар і Влад Яма: що відомо про суддів "Танців з зірками".