Колишній головний тренер збірної України Андрій Шевченко може замінити тренера Мірчу Луческу і очолити київське "Динамо" в наступному сезоні.

Такою новиною в просторах інтернету поділився журналіст Олег Ящук.

"Луческу, думаю, ще цей сезон відпрацює з "Динамо", а потім прийде Андрій Миколайович Шевченко. Такий інсайд, що після Луческу буде Шевченко. Не знаю, чи було це десь у ЗМІ, але я чув від своїх друзів", - сказав Ящук.

"Динамо" розглядає варіант з тим, щоб замінити Луческу на Шевченка через стан здоров'я першого. Варто зазначити, що Луческу прийшов в "Динамо" в 2020-му. Його контракт з київським клубом діє до літа 2023 року.

Мірча Луческу, фото з Instagram

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Цю інформацію журналіста доповнив його колега Сергій Болотніков. При цьому він не виключає, що рокіровка на тренерській лаві "Динамо" може трапитися вже найближчої зими.

"Я можу підтвердити, що такі варіанти розглядаються, але трохи спростувати в тому плані, що у Шевченка є варіанти за кордоном, тому варіант з "Динамо" для нього зараз не пріоритетний", - сказав Болотніков.

Андрій Шевченко, фото з Instagram

Нагадаємо, що тренер "Динамо" Мірча Луческу потрапив під ніж хірургів, в клубі задумалися про нового тренера

Як повідомляв Знай.uа, Динамо-Металіст 1925: повернення Бущана, і Шапаренка на лавці після дебютного голу проти Франції

Також портал Знай.uа писав, що Кріштіану Роналду увірвався в "Манчестер Юнайтед" з "Ювентуса": контракт до 2023 року і 314 тисяч євро на тиждень