Відома українська гімнастка і учасниця шоу "Танці з зірками" Анна Різатдінова любить радувати свою віддану аудиторію яскравими постами в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 160 тисяч осіб.

Знаменитість часто розміщує мотиваційні пости на тему спорту і досягнень, адже вона особисто пройшла весь цей тернистий шлях до великого успіху. Цього разу Анна поділилася шикарним знімком з фотосесії.

У кадрі гімнастка позує із захопленим виразом обличчя, і ця емоція цілком виправдана, адже в руках у неї велика золота медаль, про яку мріють багато спортсменів. Варто зазначити, що Анна не вперше тримає таку бажану нагороду і знає що таке перемагати. Як відомо, дівчина є бронзовою призеркою Олімпійських ігор 2016 року в індивідуальному багатоборстві, і багаторазовою призеркою чемпіонатів світу та Європи.

"Кращі друзі дівчат - це олімпійські медалі!" - написала Анна Різатдінова.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

Нагадаємо, колишня олігарха Онищенка Різатдінова після "Танців з зірками" видала своє нове кохання: "Отримую задоволення"

Як повідомляв Знай.uа, найгарніша спортсменка України Дарина Білодід зізналася, як змінилося її життя в статусі мільйонерки: "Я не свята"

Також портал Знай.uа писав, що українці жорстко розкритикували "Танці з зірками" після другого випуску: "Як несправедливо!"