Відома українська артистка, гумористка, резидентка творчого об'єднання "Дизель Студіо" Вікторія Булітко, після зізнань про жіночу дружбу і стосунки з братом, здивувала фанатів архівним кадром.

Цього разу Вікторія Булітко показала знімок, де їй не більше 25 років, де зовсім ще юною позувала для університетського випускного альбому.

Про це стало відомо завдяки новій публікації "Дизель Студіо" в мережі Instagram.

Публікація "Дизель Студіо", скріншот: Instagram
Публікація "Дизель Студіо", скріншот: Instagram

"Вікторія Булітко @bulitka поділилася ексклюзивним архівним фото!

Популярні новини зараз
Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Ця пекуча брюнетка на фото - я! Пам'ятаю, тоді тільки закінчила університет і вирішила зробити першу професійну фотосесію. Скільки ж приємних спогадів", - каже Вікторія Булітко.

Неймовірна Віка запрошує всіх на концерти "Дизель Шоу" 8 і 9 жовтня в Палаці "Україна"! Приходьте, адже наживо завжди яскравіше!", - пишуть автори публікації з "Дизель шоу".

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Також варто нагадати нашим читачам, що нещодавно знаменитість спробувала спростувати всіма відомий міф, ніби жіночої дружби просто не існує, хоча протягом тривалого часу сама була прихильником цієї теорії.

А потім додала, що згодом все ж з'явилися посиденьки з дівчатками. Гумористка отримувала величезне задоволення від обміну жіночою енергією, що вкрай важливо, а ще цікаво — дівчатка в компанії були різних професій.

Раніше повідомляли, Вікторія Булітко з "Дизель шоу" спростувала міф про жіночу дружбу: "Брату доводилося скрізь тягати".

Як повідомляв Знай.uа, Вікторія Булітко з "Дизель шоу" заспівала дуетом зі своєю кицькою: "Скоро заговорить".

Знай.uа писав, Вікторія Булітко з "Дизель шоу" маленьким ротиком довела, що немає межі досконалості: "Який халатик...".