Перед другим ефіром грандіозного танцювального шоу "Танці з зірками" для шанувальників "Жіночого кварталу" з'явилися дуже двоякі новини. Тут і радість, і печаль. Так, замість Анастасії Оруджевої на паркет "Танців з зірками" вийшла її колега Олександра Машлятіна.

Повідомляється, що Оруджева не зможе більше брати участь в шоу через травму коліна. За її словами, реабілітація може зайняти до 8 місяців.

Про це стало відомо завдяки повідомленню телеканалу 1+1, а також публікації Насті в Instagram.

Публікація Насті Оруджевої, скріншот: Instagram
Публікація Насті Оруджевої, скріншот: Instagram

"Моя реабілітація триватиме 8 місяців. Тому мої танці закінчилися. Моє серце розбите, але за правилами шоу - мене може замінити інша учасниця. І вона завжди мріяла стати частиною цього проекту", - зізналася Оруджева.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут
Показати ще

Олександра Машлятіна разом з партнером Оруджевою Денисом Самсоновим станцювала віденський вальс. Журі похвалили номер, а Влад Яма не повірив, що танець Машлятина вчила кілька днів. Також відомо, що 29-річна Олександра Машлятіна - учасниця "Тріо різні" і "Жіночого кварталу". Знімалася в "Лізі сміху", "Країні У".

Раніше повідомляли, сльози, драми і зізнання: другий ефір "Танців з зірками" змусив Зарицьку, Цибульську та Lida Lee розкрити сердечні таємниці.

Як повідомляв Знай.uа, Melovin і Ліза Русина або Люленов з Цибульською: астролог "напророкувала" романи на "Танцях з зірками".

Знай.uа писав, Джамала і Melovin зійшлися на паркеті "Танців з зірками" після сварки на Євробаченні: "Я тебе знайду...".