Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ, демонструючи моменти особистого і творчого життя на своїй сторінці в Instagram.

Нещодавно знаменитість поділилася серією яскравих знімків з премії National Bloggers Awards від рекламного агентства "WhyNot? Enot Agency" в Києві.

Так, артистка вибрала для червоної доріжки стильний топ, суцільно прикрашений пір'ям, а також штани і елегантні туфлі-човники. Образ зірка доповнила вечірнім макіяжем з акцентом на очах, розпустивши довге кучеряве волосся.

Виконавиця похвалилася і своєю нагородою - Настя отримала нагороду "TikTok Трек 2021 року" за хіт "Elefante", який вийшов ще в 2019 році.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

"Як круто і неймовірно приємно, що мій Elefante все так само качає і подобається вам! 🐘🎶

І що вчора на премії National bloggers awards він завоював нагороду TikTok Трек 2021 року

Дякую всім, хто продовжує любити і підтримувати мене і мою творчість ♥️"

Фолловери не пройшли повз: "вітаю !!!Нереальна красуня❤️❤️❤️"," Вітаю з заслуженою нагородою, яка ти красива🔥 🔥 🔥", "elefante це просто бомба, гармата, ракета🥵 🛐"," NK як завжди непристойно красива і шалено сексуальна! Браво, неймовірна жінка!!!".

Нагадаємо, Настя Каменських перетворилася на гарячу школярку