Колишня фіналістка найромантичнішого реаліті-шоу "Холостяк" Юлія Бельченко з прізвиськом "Зайка" після вильоту не падає духом і продовжує активно розвивати свою сторінку в соцмережі Instagram, де за нею стежить вже 233 тисячі осіб.

Зовсім недавно в своїх Insta Stories Юля розповідала про таємного шанувальника, який вже не один раз надсилав їй квіти. Людина передає їх через кур'єра, ніде не вказуючи свого імені. Раніше дівчина заявляла, що обов'язково знайде цього інкогніто, і цього разу Юля поділилася своїм відкриттям у соцмережі.

скріншот з Insta Stories

"Як я і здогадувалася, вони були від того хлопця, якого я назвала абьюзером", - сказала дівчина на відео.

скріншот з Insta Stories

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Як повідомила дівчина, вони поговорили і вже намагаються налагодити контакт. Юля готова взяти свої слова назад і дати другий шанс молодому чоловікові, обличчя та імені якого дівчина вирішила не розкривати, створюючи чергову інтригу в соцмережі.

скріншот з Insta Stories

Раніше ми писали про те, що Юля "Зайка" після "Холостяка" спробувала щастя на конкурсі краси: "Проявити себе"

Нагадаємо, що "Холостяк" Заливако натякнув на весілля з Анною Богдан: "Ви будете в шоці"

Як повідомляв Знай.uа, Юля "Зайка" приголомшила визнанням після розриву з "Холостяком" Заливако: "Зв'язалася з юристом"

Також портал Знай.uа писав, що Анна Богдан по-вовчому "завила" на місяць у стосунках з Михайлом Заливако: "А як дурієте ви?"