Відома далеко не перший десяток років українським глядачам і слухачам співачка Наташа Корольова продовжує у всю веселитися в своєму шикарному зірковому світі, де навіть не звертає уваги на чоловіка-зрадника.

Цього разу 48-річна Наташа вирушила просто на "червону вечірку", де разом з подружками відзначила "дівич-вечір".

Про це стало відомо завдяки новій публікації Наташі Корольової в мережі Instagram.

"Червона вечірка і наш дівич-вечір у розпалі! Ух, дівчатка сьогодні в ударі!!! @kirmanbelazurhotel здригнувся!!!", - пише Наташа Корольова.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Наташа Корольова, яку чоловік, відомий російський стриптизер Тарзан (Сергій Глушко) відвіз нещодавно відпочивати в теплі краї, опублікувала відео зі спекотної вечірки. Тут співачка разом з подружками буквально "підривають" танцпол яскравими танцями.

На задньому фоні, за Наташею Корольовою можна помітити, як три її знайомих відкривають рота від музичного екстазу і на всю стрибають під ритмічну мелодію.

Наташа Корольова, скріншот: Instagram
Наташа Корольова, скріншот: Instagram

Також варто нагадати нашим читачам, що Наташа Корольова днями розповіла про створення культової пісні "3 сентября".

"Я календар переверну і знову? Нехай прозвучить це не скромно, але я не побоюся цього слова - чоловіки у мене дійсно талановиті! Я була безпосереднім свідком народження пісенного шедевра, цієї геніальної пісні, яка щорічно оживає у вересні. І у мене є особлива історія з приводу цієї пісні, і чому її Ігор Ніколаєв назвав саме "3 вересня", - розповіла вона.

Раніше повідомляли, зрадник Тарзан відвіз Наташу Королеву за море і поселив в дешевому готелі: "Номер не дуже...".

Як повідомляв Знай.uа, знову зрада? Чоловік Наташі Корольової Тарзан опинився під молоденькою красунею: "Їй 3 дні".

Знай.uа писав, Наташа Корольова розповіла, як Ігор Ніколаєв створив пісню "3 сентября": "Особлива історія".