Відома українська дзюдоїстка, чемпіонка і бронзова призерка минулих Олімпійських ігор-2020 Дар'я Білодід стрімко набрала популярність після своєї перемоги, і почала активно радувати шанувальників яскравими публікаціями в соцмережі Instagram, де за нею стежить вже майже 500 тисяч чоловік.

Як відомо, у свої 20 років Дарина домоглася великих успіхів у спорті і стала справжньою гордістю України, а її перемогою в Токіо захоплювався весь світ. За бронзову медаль на Олімпіаді чемпіонці вручили півтора мільйона гривень від держави, і як повідомила дівчина, вона ще не вирішила куди витратити таку велику суму.

У соцмережі Дарина часто розміщує пости про свої спортивні досягнення, але і не забуває радувати підписників чарівними знімками з фотосесій, в жіночних сукнях і з макіяжем. Цього разу дівчина поділилася шикарним кадром, їй вдалося гармонійно поєднати обидві сторони свого життя. На фото така тендітна і витончена Даша тримає в руках золоту медаль, про яку мріють багато спортсменів.

"Олімпійська історія назавжди 🏅✨" - написала Даша.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

Нагадаємо, найкрасивіша спортсменка України Дарина Білодід зізналася, як змінилося її життя в статусі мільйонерки: "Я не свята"

Як повідомляв Знай.uа, Анна Різатдінова похвалилася своїми кращими друзями, і це далеко не діаманти: "Всі дівчата заздритимуть"

Також портал Знай.uа писав, що Марина Бех-Романчук похвалилася пресом, якому позаздрить навіть красуня Білодід: кубики мрії