Відомий український співак, композитор і володар легендарних вусиків Павло Зібров показав українцям свою фортецю і провів екскурсію по шикарній садибі.

Журналістам шоу "Зірковий шлях" телеканалу "Україна" Павло представив головну родзинку своєї ділянки - зоряну алею гортензій. Як повідомив співак, всю розсаду йому подарували друзі та колеги. Також, артист продемонстрував свою гордість - город, з яким справляється сам, без сторонньої допомоги. Там він вирощує різні ягоди і овочі.

Павло показав стіл, за яким збирається вся його дружна сім'я. Цього літа вони в цьому місці відсвяткували його день народження, подружжя Марини, і знаменну дату - 27 річницю шлюбу.
В інтерв'ю артист поділився секретами щасливих відносин, за допомогою яких їх любов живе донині.

"Запрошую вас зануритись в цю атмосферу і зробити онлайн прогулянку моєю присадибною територією!" - написав Павло Зібров.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Раніше ми писали про те, що Павло Зібров перетворився в лихого діджея заради Аліни Гросу та Віри Кекелія: "Зібрембо увійшов в чат"

Нагадаємо, 64-річний Павло Зібров ледь не засмоктав молоденьку Анну Трінчер: переплутав з дружиною

Як повідомляв Знай.uа, Павло Зібров зізнався, як виступав п'яним і заводив романи в кожному місті: "Спокус дуже багато"

Також портал Знай.uа писав, що Павло Зібров зізнався, чому заборонив Сергію Бабкіну співати свій "Хрещатик": "Мені пообіцяли..."