Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ, демонструючи моменти особистого і творчого життя на своїй сторінці в Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила серію яскравих архівних кадрів, зроблених на дні народженні куми, телеведучої Каті Осадчої. Так, артистка ніжилася на білосніжній яхті, примірявши лише світлий брючний костюм, що складається з широких штанів, а також топа з довгим рукавом і глибоким декольте.

Зірка розпустила довге кучеряве волосся, доповнивши образ макіяжем з акцентом на очах і ніжно посміхаючись на камеру. Крім цього, виконавиця продемонструвала струнку фігуру, над якою наполегливо працює завдяки правильному харчуванню і тренуванням.

Варто відзначити, що крім Насті, привітати Осадчу з 38-м днем народження прийшли Даша Астаф'єва, Соня Плакидюк, Маша Єфросиніна і багато інших.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

"Кожен новий день.

Заново закохуватися в життя 🤍"

Фолловери не пройшли повз: "кожен раз, коли дивлюся ваші фото - захоплююся Вами і вашою чарівною красою!😍 Приємного дня!", "Одна з улюблених співачок😍 дуже красива 🤗", " дуже красива ❤️❤️❤️", " Оу май Гад😍😍😍😍😍🔥❤️", "@kamenskux дівчина з картинки!!!🔥🔥🔥".