Відома українська журналістка і дружина півзахисника національної збірної "Манчестер Сіті" Олександра Зінченка Влада Седан поділилася зворушливим знімком в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 530 тисяч осіб.

Як відомо, зовсім недавно Олександр і Влада вперше стали батьками, 1 серпня в 2021 році народилася їх довгоочікувана донька, дитину назвали незвичайним ім'ям - Єва. Варто нагадати, що Зінченко зробив пропозицію Седан в жовтні 2019 року. У березні минулого року пара розписалася, а 24 серпня в Києві відбулося весілля.

Скрін, Instagram Влада Седан
Скрін, Instagram Влада Седан

Зіркова пара не надто часто балує шанувальників новинами про розвиток своєї дівчинки, але іноді все ж публікує сімейні фотографії, не показуючи обличчя Єви. Цього разу Влада поділилася чарівним знімком з прогулянки. У кадрі молода мама в рожевому образі позує поруч з дитячою коляскою такого ж кольору. Відразу видно, що Єву виховують як справжню леді, і з раннього віку прищеплюють почуття стилю і жіночності.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

Нагадаємо, дружина Олександра Зінченко Влада Седан перетворилася на Барбі - ще красивіше, ніж до пологів: "Їдеальна"

Як повідомляв Знай.uа, дружині Олександра Зінченка пророкують чергову вагітність: "Коли за другим?"

Також портал Знай.uа писав, що Влада Седан обрізала волосся і рвонула за Олександром Зінченком на стадіон: "А дитина де?"