На сторінці в Instagram відомої української співачки Насті Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, з'явилася нова публікація.

На цей раз вона опублікувала свій знімок з розпущеним волоссям і в білому костюмі. В руках вона тримає сонцезахисні окуляри. Судячи з пейзажу позаду, Настя знаходиться на борту яхти.

При цьому вона супроводила знімок тільки ЕМОДЖІ у вигляді білого сердечка.

"Дорога Анастасія, ну ви просто молодець, і ви для мене приклад цілеспрямованості», «Яка ніжна», «Яка красива», «Най-най!", "Ух ти, моя кисулька!", "Красивуля", - захоплюються шанувальники співачки.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

«В стилі Моніки Беллуччі», «Красуня! Мила, ніжна, такі фото радують око", "Настя, ви така красива і жіночна, на Вас дуже приємно дивитися! Відразу видно-закохана жінка, очі горять. Продовжуйте радувати прекрасними знімками", - бажають їй.

Настя Каменських, instagram.com/kamenskux/
Настя Каменських, instagram.com/kamenskux/

"Шикарна Леді, Настуся! Мудра Малишка", "Спасибі вам за вчорашній концерт. Первомайськ", "Настя красуня. Приємно дивитися на щасливих людей. Хочу також бути щасливою. Кажуть, цей стан внутрішній, от якраз це внутрішній стан і опрацьовую, щоб також світити", - зазначають інші коментатори.

"Насть, ну створіть кліп з Потапом на пісню якусь ритмічну, веселу! А то в ті часи було "Не люби мені мізки", "Літо", "Чумачечая весна", ну зрозуміло!",- просять у коментарях.

Настя Каменських, instagram.com/kamenskux/
Настя Каменських, instagram.com/kamenskux/

Знайшлися і ті, хто вважає, що співачка помітно постаріла.

«Постарівши. Прям Баба Настя", - вважають хейтери.

Нагадаємо, Настя Каменських перетворилася на гарячу школярку