Популярна українська співачка і дружина реп-виконавця Потапа Настя Каменських, яка веде сольну кар'єру під псевдонімом NK, любить радувати своїх шанувальників новинами про особисте і творче життя в соцмережі Instagram, де за нею стежить більше 5 мільйонів чоловік.

Настя часто розміщує яскраві знімки з концертів і тусовок, на яких демонструє всю насиченість буднів медійної особистості. Але іноді, все ж показує і інший виворіт свого життя, де вона є люблячою і турботливою дружиною.

І цього разу співачка поділилася зворушливою фотографією з чоловіком Потапом. На знімку подружня пара щасливо посміхається і насолоджується спільним моментом. На тлі відкривається вид на парк, по якому, мабуть, прогулювалися закохані. У підписі до фото Настя з розчуленням заявила, що все, що їм потрібно - це кохання.

"All we need is ♥" - написала артистка.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Користувачі соцмережі активно прокоментували нову публікацію і захопилися щасливою парою. Але, були й ті, хто засумнівався в щирості їхніх почуттів.

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

Нагадаємо, Настя Каменських показала себе справжню, ні грама макіяжу: "У стилі Моніки Беллуччі"

Як повідомляв Знай.uа, Настя Каменських зі сльозами на очах згадала настанови покійного батька: "Навчив мене любити"

Також портал Знай.uа писав, що Потап заговорив про стосунки дружини Насті Каменських з його колишньою Іриною Горовою: "Військові дії, але не дружба"