Донецький "Шахтар" вирвався вперед у матчі за Суперкубок України проти київського "Динамо". Перший гол забив Лассіна Траоре.

Як відомо, матч спочатку за традицією повинен був пройти на початку сезону - ще 24 липня, але був перенесений на 22 вересня. Київський "Динамо" воювало за трофей як чемпіон України та володар Кубка країни. Донецький "Шахтар" - на правах срібного призера УПЛ. Варто відзначити, що матч також є своєрідною дуеллю між тренерами Де Дзербі і Луческу.

Склади команд:

Шахтар: П'ятов, Додо, Марлон, Матвієнко, Ісмаїлі, Степаненко, Алан Патрік, Майкон, Марлос, Педріньо, Траоре

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Динамо: Бойко, Кендзьора, Забарний, Сирота, Миколенко, Сидорчук, Буяльський, Шапаренко, Циганков, Де Пена, Супряга

"Динамо" вийде на матч у біло-блакитному комплекті форми," Шахтар " - у оранжево-чорному.

Варто нагадати, крім Динамо і Шахтаря, жоден інший клуб країни не вигравав Суперкубок України. Кияни робили це дев'ять разів, "гірники" - вісім. У минулорічному поєдинку на НСК" Олімпійський " Динамо здолало Шахтар 3:1. Мірча Луческу вигравав Суперкубок вже вісім разів-він найтитулованіший тренер за кількістю перемог у матчах за цей трофей.

Нагадаємо, Шахтар-Динамо: де дивитися матч 22 вересня, склад команд і прогноз експертів

Як повідомляв Знай.uа, "Шахтар" виправдався, чому заїхав до "Росії" під час Ліги чемпіонів: "Довелося жити"

Також портал Знай.uа писав, що Андрію Шевченку вангують місце тренера в київському "Динамо" замість Луческу: вже цієї зими