Популярна українська співачка і дружина реп-виконавця Потапа Настя Каменських, яка веде сольну кар'єру під псевдонімом NK, любить радувати своїх шанувальників новинами про особисте і творче життя в соцмережі Instagram, де за нею стежить більше 5 мільйонів чоловік.

У новому пості Настя розповіла, що для неї краса, і в чому її можна розгледіти. Як виявилося, артистка знаходить прекрасне в зовсім незначних, на перший погляд, деталях.

Наприклад, для співачки краса полягає в посмішках, які виникають при зустрічі з коханими людьми. Або ж в блиску очей, коли люди досягають своїх цілей. Краса навіть в тому, яке відчуття нам дарують краплі дощу. Настя також не забула про прикраси, які так люблять дівчата.

"Краса для мене завжди криється в деталях", - написала Настя Каменських.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

Раніше ми писали про те, що у 40-річного Потапа заграло дитинство в одному місці: "Льоша, віддай шапку синові"

Нагадаємо, що Настя Каменських одягла маленьке чорне плаття і перетворилася на Коко Шанель: "Шикарна жінка"

Як повідомляв Знай.uа, Настя Каменських перетворилася на зухвалу Бонні без Клайда і нарвалася на хейт: "Вихляє стегнами, як..."

Також портал Знай.uа писав, що Настя Каменських перетворилася на Катю Осадчу і станцювала, як у 17 років: "У кожного чоловіка мікроінсульт"