Популярна українська співачка, радіоведуча і кума артиста Дзідзьо Оля Цибульська любить радувати значну армію шанувальників різними постами в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 780 тисяч людей.

Оля активно взаємодіє з підписниками, влаштовує їм цікаві інтерактиви, спілкується на відверті теми і намагається максимально допомогти в життєвих питаннях. Шанувальники часто просять поради у досвідченої і успішної співачки, довіряючи їй свої секрети.

Фото зі сторінки Олі Цибульської
Фото зі сторінки Олі Цибульської

Цього разу артистка розмістила рубрику питання-відповідь в Insta Stories. Підписниця Олі розповіла про свою проблему у відносинах з хлопцем. За словами дівчини стало зрозуміло, що вона хоче перейти на новий етап і якось розвинути любовну історію, але молода людина не хоче квапити події.

Оля відповіла в саркастичній формі, явно бавлячись від питання фанатки. Артистка жартома запропонувала дівчині вкрасти хлопця і тримати в полоні, поки він її не полюбить.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"Заставити його прислати сватів, бо тобі горить", - відповіла Оля Цибульська.

скріншот з Insta Stories

Раніше ми писали про те, що Оля Цибульська проміняла свого таємного чоловіка на вечір з Григорієм Решетником: "Спасибі за свято"

Нагадаємо, кума Дзідзьо Оля Цибульська "вибухнула" через нерозділене кохання: "Терпи цього тормоза далі"

Як повідомляв Знай.uа, Оля Цибульська розсекретила те, чого не знав навіть кум Дзідзьо: "Мірятися яйцями..."

Також портал Знай.uа писав, що кума Дзідзьо Оля Цибульська зважилася на неймовірну жертву заради сцени: "Артисти і бомжі..."