Відомий український продюсер і реп-виконавець Олексій Потапенко (Потап), чоловік співачки Насті Каменських, активно веде аккаунт і радує шанувальників різними публікаціями в соцмережі Instagram, де за ним стежить майже 2 мільйони чоловік.

Цього разу артист поділився з фанатами архівним фото з 2000-х років. У кадрі зовсім молодий Потап позує з учасниками українського реп-гурту "Вхід у Змінному Взутті", яка в 90-х стала справжнім відкриттям в українській музиці.

У 2005 році оновлений "Вхід у Змінному Взутті" у складі Олексія Потапенка (Потапа) і Олександра Стеганова разом з групами XS і New'z'cool взяли участь у створенні саундтреку до фільму "Штольня", випустила ремікс на пісню "Неділя-Понеділок" на диску-триб'юті Скрябіна і випустив в 2006 році альбом "Просто", який був створений більше в стилі R'n'b.

Вхід у Змінному Взутті, фото з Instagram

Потап вирішив залишити групу в 2007 році і почати працювати з Настею Каменських. Тоді артист пішов іншим творчим шляхом, ще не підозрюючи про те, що палка красуня стане його дружиною.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

Нагадаємо, Потап змусив Настю Каменських працювати на кухні після роботи: "тиранить" каструлями

Як повідомляв Знай.uа, Потап пішов у відрив з "блондинкою" на килимі, поки Настя Каменських на гастролях

Також портал Знай.uа писав, що брутальний Потап у ковбойському капелюсі заговорив про романтику, Настя Каменських приревнує: "Мачо"