Відомий українцям футболіст Артем Мілевський в 2021 році завершив свою спортивну кар'єру в якості гравця. Білорус, який свого часу був зіркою збірної України і столичного "Динамо" запам'ятався мільйонам шанувальникам своїми скандальними витівками і красивою грою за різні клуби.

Чого тільки варті його походи в банному халаті на прес-конференції і "нічне життя" в різних закладах Києва з другом Олександром Алієвим.
Цього разу Артем Мілевський наважився дати велике інтерв'ю колишній Віталія Козловського Раміні Есхакзай для програми "Ходят слухи", яке вже доступне в мережі YouTube.

Артем Мілевський, скріншот: YouTube
Артем Мілевський, скріншот: YouTube

"Поки творча відпустка - це нормально. Головне - щоб вона надовго не затягнулася. Трошки нове життя, життя після футболу - це інше. Ти думаєш, чим себе зайняти, що робити далі, ніж займатися. Є ідеї, є з ким їх обговорювати. Зараз час швидко йде", - розповідає Артем про свої плани.

Далі Артем розповів про свій "чілл" і розпорядок дня. За його словами, все поки "по кайфу". Ще Раміна швидко переключилася на іншу тему і запитала про відмінності поколінь футболістів 2000-х і сьогоднішнього дня.
"Покоління йде, мені вже там 36-ть. Комусь 23, зараз він топовий футболіст. Йде покоління. Напевно, це тільки два футболісти - Кріштіано Роналду і Мессі, і все одно, їм 23, або 33 або 53 - вони будуть ще грати. Це для мене два винятки, які не піддаються логіці, а так... Ти повинен розуміти, що твій час минає і приходить час інших", — заявив Артем.
Артем Мілевський, скріншот: YouTube
Артем Мілевський, скріншот: YouTube
У самому інтерв'ю вболівальники столичного клубу "Динамо" і шанувальники Артема зможуть знайти безліч відповіддю на свої питання, які намагалися задати довгі роки, але такої можливості не було, до сьогоднішнього дня. Приємного перегляду:

Також відомо, що Артем має намір провести прощальний матч. За словами футболіста, захід має відбутися навесні 2022 року.