Популярна українська співачка, радіоведуча і кума артиста Дзідзьо Оля Цибульська любить радувати значну армію шанувальників різними постами в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 780 тисяч людей.

Оля часто присвячує підписників в подробиці своїх буднів, не соромлячись реальності, які бачать не всі телеглядачі. Так би мовити, проводить шанувальників "за лаштунки" свого яскравого і насиченого життя співачки.

Цього разу артистка показала, як вона приводить себе до ладу після виснажливих зйомок для музичного телеканалу "М1". Оля записала відео в одному рушнику і з недбалим пучком на голові, тільки вийшовши з душу. У кадрі співачка повідомляє про те, що її син Нестор нещодавно погано себе почував, і з цього приводу у неї трапилася справжня істерика. Заспокоїти Олю змогли її батьки, які примчали на допомогу до улюбленої доньки.

"Я вдома, після зйомок. Змила з себе весь мейк. Нестор вчора після школи прийшов, відчував себе не дуже. У мене сьогодні з ранку з цього приводу почалася істерика, але приїхали моя мама з татом, вгамували мене", - сказала Оля на відео.

скріншот з Insta Stories

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

Раніше ми писали про те, що Ольга Цибульська приміряла корону Міс Україна: "Це було красиво"

Нагадаємо, радісна Оля Цибульська "втекла" від чоловіка і сина: "Серьога, я прилетіла"

Як повідомляв Знай.uа, кума Дзідзьо Оля Цибульська видала, як вискочити заміж: "Викрасти і тримати в полоні"

Також портал Знай.uа писав, що Оля Цибульська розсекретила те, чого не знав навіть кум Дзідзьо: "Мірятися яйцями..."