Іспанські серіали набирають популярність у всьому світі, один з них - "Паперовий будинок", який зняли в жанрі кримінальної драми.

На офіційній сторінці телесеріалу в соцмережі Instagram режисери провели шанувальників за лаштунки знімального процесу і показали весь "виворіт" успішного проекту.

На відео можна помітити сцени з усіма головними акторами і з різних сторін - як він виглядає для глядачів і великої знімальної команди. Професіонали з камерами в руках копітко шукають вдалий ракурс, буквально "обливаються потом" для видовищної картинки. В основному, на кадрах фігурує головна героїня серіалу - всіма улюблена Токіо, яку всі знають як ненадійного оповідача і грабіжника, що втік, саме її професор шукає для участі в його пограбуваннях.

"За камерами тиша. За лаштунками тиша. За кадром тиша", - написали в публікації.

Популярні новини зараз
В опалювальному сезоні знизять тариф на світло: хто платитиме 1,32 грн за кВт Продукти продаватимуть за новими правилами: чи постраждає звичний раціон українців ПриватБанк блокує гроші пенсіонерів "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником
Показати ще

Раніше ми писали про те, що зірка "Паперового дому" Урсула Корберо вивалила все з сумочки: "Токіо" б за таке застрелила

Нагадаємо, що приховує Урсула Корберо з "Паперового дому": акторка в 13, фемінізм і боротьба з онкологією

Як повідомляв Знай.uа, в "Грі в кальмара" показали реальний телефон жителя Кореї: дзвонять побалуватися, а Netflix запропонував 100 мільйонів

Також портал Знай.uа писав, що легендарна шахістка вимагає 5 мільйонів доларів від Netflix через "Ферзевого гамбіту": "Встигла з 60 чоловіками..."