Бред Пітт в Лос-Анджелесі під час зйомок у фільмі "Вавилон".

Новий фільм режисера відомих фільмів "Одержимість" і "Ла-Ла Ленд" Дем'єна Шазелла. Дія картини буде розвиватися в 1920-х роках, коли відбувався перехід від німого кіно до звукового. Героями картини стануть як реальні, так і вигадані учасники подій того часу. В цей раз Дем'єн знову звертається до золотої епохи Голлівуду - тепер не тільки стилістично, але і сюжетно.

Шанувальникам показали пару фото Марго Роббі і Бреда Пітта зі зйомок чергового епізоду в Лос-Анджелесі.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Невипадково картина виходить під Новий рік: в ці дати люблять ставити фільми, у яких є хороші шанси в нагородному сезоні. У світових кінотеатрах прем'єра призначена 25 грудня 2021 року. В українських і російських - 6 січня 2022-го.

Раніше ми писали про те, що Джейсон Момоа з "Дюни" перейшов на бік Джеймса Бонда: "Так радий, справжня честь". Джейсон Момоа побував на показі нового фільму про Джеймса Бонда.

Нагадаємо, що Лі Ю Мі з "Гри в кальмара" втекла від інших "гравців": страшне видовище. Лі Ю Мі поділилася кількома фотографіями зі зйомок.

Як повідомляв Знай.uа, Тімоті Шаламе з "Дюни" наростив ірокез на голові і став" рокером": "Знову нах*ярився"

Також портал Знай.uа писав, що Хелена Бонем Картер і Міллі Боббі Браун зіграють у продовженні Енола Холмс. Енола Холмс отримає продовження - зйомки почнуться вже скоро.