Співачка Анастасія Приходько і блогер Олег Машуковський закрутилися в "примирливому" танці на шоу "Співають всі".

На офіційній сторінці талант-шоу"Співають всі" в соцмережі Instagram розмістили інтригуюче відео за участю Насті Приходько, за словами шанувальників - "найскандальнішої" і "незадоволеної" судді зоряної сотні, і блогера Олега Машуковського. У кадрі знаменитості кружляють в танці, взявшись за руки і обмінюючись гарячими поглядами і посмішками.

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Варто нагадати, що суперечка між суддями сталася через розбіжності після виступу однієї з учасниць - 18-річної блогерки KARRENA, яка отримала 79 балів зі 100 можливих. Потрапити у фінал їй не вдалося.

Анастасія Приходько не стала підтримувати дівчину і пояснила це тим, що місія учасника як блогера їй незрозуміла. "Я не вважаю, що блогер - це професія", - сказала Приходько. Відомий блогер Олег Машуковський звернувся до Насті - "Я знімаю якісний контент. І мені дуже прикро, що Анастасія Приходько знецінила професію блогера".

Раніше ми писали про те, що спокуслива Оля Полякова показала магію одним поглядом: встояти неможливо

Нагадаємо, на "Співають всі" з'явиться учасник, як дві краплі схожий на Зеленського: Могилевська вже сприйняла за нареченого

Як повідомляв Знай.uа, розлучений Дзідзьо пошкодував про "камасутру" з блондинкою: "Я злий"

Також портал Знай.uа писав, що радісна Оля Цибульська "втекла" від чоловіка і сина: "Серьога, я прилетіла"