Настя Каменських і Потап відверто розповіли про місця інтиму. Про це повідомляє програма ЖВЛ.

Відома українська співачка Настя Каменських дуже активна в соціальній мережі. На цей час на її Instagram підписано 5,3 мільйона осіб, які активно стежать за подробицями її творчості та особистого життя.

Потап і Настя Каменських, фото з Instagram
Потап і Настя Каменських, фото з Instagram

Два роки тому жінка вийшла заміж за свого колишнього продюсера і колегу Потапа, з якими вони зіграли весілля в 2019 році. При цьому сама Настя Каменських зізнавалася в інтерв'ю Маші Єфросиніній, що займалася любов'ю зі своїм чоловіком в різних місцях, в тому числі і в стриптиз-барі, літаку.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Інформацію підтвердив і сам Потап, який зазначає, що пара любить один одного і з цієї причини займається любов'ю в різних місцях. Зокрема, парочка займалася інтимними радощами в ресторані, а також ще більш невідповідних місцях.

Бувало в автобусі, коли кажуть: "хлопці, припиніть, ви задовбали вже
, - повідомив він.

При цьому Потап зазначає, що дуже хоче дітей, їх має бути мінімум п'ять.

Нагадаємо, раніше Ані Лорак зізналася, що пробачила колишньому чоловікові зради: "Горбатого могила виправить"

Також "Знай.иа" повідомляв, що Настя Каменських за прикладом Потапа вхопилася за жіночу п * пку: "Голова паморочиться..."

Як повідомляв портал «Знай.иа", Настя Каменських навчила українок правильно вертіти задом і "прогинатися", досвід оцінили: "Точно знаю, 49 років"