Місце в склепі в Меморіальному парку Pierce Brothers Westwood Village в Лос-Анджелесі продають за 2 мільйони доларів. Така ціна передбачає зоряне сусідство - поруч поховані легендарні Мерилін Монро і Х'ю Хефнер.

Сім'я покійного бродвейського композитора Джеррі Германа виставила на продаж невикористаний склеп. Раніше сам чоловік вибрав це місце для поховання, проте в підсумку родичі вирішили попрощатися з композитором в Нью-Джерсі, з могилою його матері поруч з матір'ю, а клаптик землі продати повигідніше.

Хрещениця композитора Джейн Доріан описала склеп як "місце близько двох найсексуальніших людей, які коли-небудь жили". Тому ціну в 2 мільйони доларів - 53,3 мільйона гривень, вона вважає повністю виправданою.

Популярні новини зараз
Приречені на навіпголодне існування: частина стареньких буде жити на 2361 гривню В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Зазначається, що спочатку гранітний склеп був придбаний в 1997 році театральним композитором і поетом Джеррі Германом за 75 тисяч доларів. Герман купив склеп після того, як у нього діагностували ВІЛ. Оскільки в той час він жив в Лос-Анджелесі, то заздалегідь потурбувався про місце поховання, яке б відповідало його статусу, і розщедрився на цей об'єкт. Однак з появою препаратів для стримування ВІЛ його стан покращився, і він прожив до 88 років, померши від старості.

Нагадаємо, що Деніел Крейг у червоному смокінгу презентував "Не час вмирати": Джеймс Бонд не повинен стати жінкою

Як повідомляв Знай.uа, фото старіючої Мадонни без фотошопу злили в мережу: Алла Пугачова тепер красуня

Також портал Знай.uа писав, що Джеймс Бонд "зажмотив" гроші і позбавив своїх дітей спадщини: "Це поганий тон"