Зірка американських серіалів "Зачаровані" і "Беверлі Хіллз 90210" Шеннен Доерті заявила, що їй ще рано вмирати і вона активно бореться з раком грудей 4 стадії.

Як відомо, вперше онкологію у 50-річної акторки діагностували в 2015 році. Тоді жінка пройшла тривалий курс терапії, і в 2017-му році повідомила про ремісію. Однак, як виявилося, хвороба не відступила. У 2020-му році в житті Шеннен почався новий етап боротьби. Лікарі діагностували у неї 4-ю стадію раку грудей.

В одному з інтерв'ю акторка розповіла, що після такої новини вона намагається максимально себе чимось зайняти і проводити багато часу з друзями і сім'єю, а також продовжувати працювати в кіно.

"Багато людей, яким ставлять діагноз 4 стадії, як би списуються з рахунків. Вважається, що вони не можуть працювати або не можуть працювати в повну силу, але це неправда", - сказала Доерті в ефірі "GMA", додавши, що зараз вона знаходить роботу "більш повноцінною", ніж будь-коли.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Раніше ми писали про те, що Деніел Крейг у червоному смокінгу презентував "Не час вмирати": Джеймс Бонд не повинен стати жінкою. У шанувальників виникає питання, хто ж стане наступним агентом 007.

Нагадаємо, що Джеймс Бонд "зажмотив" гроші і позбавив своїх дітей спадщини: "Це поганий тон"

Як повідомляв Знай.uа, Лі Ю Мі з "Гри в кальмара "втекла від інших "гравців": страшне видовище

Також портал Знай.uа писав, що фото старіючої Мадонни без фотошопу злили в мережу: Алла Пугачова тепер красуня