Всесвітньо відома тенісистка зі Сполучених Штатів Америки, Серена Вільямс вирішила поділитися новими фото у відвертому вбранні.

Новий пост вона опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де регулярно радує шанувальників новими кадрами. Щодня за її життям стежить більше 13,7 мільйонів користувачів.

Цього разу вона вирушила на невеликий пікнік, де і влаштувала фотосесію. Вийшло все дуже красиво, типова картинка для Instagram.

Крім того, можна подивитися, чим же харчуються спортсменки у вільний від тренувань час.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

В цілому, нічого шкідливого на покривалі немає, вона навіть на відпочинку стежить за своїм харчуванням. Фрукти, ягоди, а також шматочки сиру. Однак, в келиху все ж є якийсь напій, і можна припустити, що це алкоголь.

Так це чи ні, але факт залишається фактом. Серена Вільямс в прекрасній формі, і плаття бежевого кольору, яке підкреслює всі її достоїнства, тому доказ.

"Подумки я тут 🍋 🍇 🍓 🥖 🧀 🧺" - підписала новий пост дівчина, натякаючи на те, що фотографія архівна, і була зроблена не в останні кілька днів.

Варто відзначити, що Серена Вільямс одружена з футболістом Брайантом Мак Кінні. У 2017 році шанувальники почали помічати, що вона вагітна, і приховувати це вона не стала.

У тому ж році у них народилася дочка, і ще через кілька місяців вони вирішили розписатися. Після народження дитини вони зважилися і на пишне весілля в Новому Орлеані, де можна було зустріти чимало знаменитостей. Навіть Кім Кардашян прийшла, і співачка Бейонсе.

Нагадаємо, що Серена Вільямс взяла участь у незвичайному челленджі.

Як повідомляв портал Знай.uа, Українська чемпіонка Бех-Романчук похвалилася успішним завершенням сезону.

Також портал Знай.uа писав, що друга ракетка України Ястремська кинула виклик шпагату Волочковій:"чому б не зробити".