Буквально днями всесвітньо відома модель з США, блогер і засновниця компанії "Kylie Cosmetics" Кайлі Дженнер презентувала нову лінійку своєї косметики, присвячену Хелловіну. Для анонса Кайлі повністю роздяглася і облила своє тіло червоною рідиною, що просто не змогли залишити без гострої уваги її віддані фанатки.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Кайлі Дженнер в мережі Instagram.

Справа в тому, що в Instagram Кайлі опублікувала ролик, де розмазує кров по голому тілу. Більшість її підписників не оцінили задумку. Люди почали проводити аналогію не з Днем всіх святих, а з місячними. У коментарях почалася справжня битва - хто придумає підпис смішніше. Всі ці "коменти" збирали тисячі лайків.

Публікація Кайлі Дженнер, скріншот: Instagram
Публікація Кайлі Дженнер, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Тим не менш, дівчина не хотіла, щоб у дівчаток була така асоціація. Адже на створення лінійки її надихнув фільм "Кошмар на вулиці В'язів". До неї увійдуть блиски для губ, палетки з тінями, накладні вії, а також тінт для губ і щік. Всю цю "красу" фанати косметики Кайлі зможуть придбати у фірмових магазинах і на сайті Kylie Cosmetics починаючи з 12 жовтня.

Також можна помітити, що пізніше Кайлі опубліковала ще один пост, присвячений виходу лінійки косметики. Однак тут модель в облягаючому костюмі і в дуже дивній позі, ніби це не анонс і промо до помад з тінтом, а справжній постер до фільму Marvel.

Публікація Кайлі Дженнер, скріншот: Instagram
Публікація Кайлі Дженнер, скріншот: Instagram

Раніше повідомляли, молодша сестричка Кардашьян здивувала зовнішнім виглядом шанувальників - на вагітність немає і натяку.

Як повідомляв Знай.uа, Хлої Кардашьян оголила філейну частину після вигнання з сімейного шоу - у сестричок такого немає.

Знай.uа писав, вагітна Кайлі Дженнер вирішила засвітити свою дитину: "Це так...".