Зірка південнокорейської дорами "Гра в кальмара", Хо Ен Чон, яка всього за кілька тижнів змогла стати справжньою сенсацією по всьому світу, поділилася новими кадрами.

Новий пост вона опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де на неї всього за 2 тижні підписалося вже більше 15 мільйонів користувачів. Регулярно дівчина стала ділитися новими кадрами, а також, днями вона стала обличчям всесвітньо відомого бренду одягу.

Цього разу Хо Ен Чон зустрілася зі своїми колегами по серіалу, і скориставшись нагодою, вони наробили багато кумедних фотографій.

Це було в рамках популярного американського шоу Джиммі Феллона, де ті стали гостями. Серіал так швидко почав набирати популярність, що напевно не залишилося місця в світі, де його не обговорювали, тому, тепер їх скрізь звуть.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Приділила час дівчина кожному акторові, і з кожним зробила спільну фотографію. Це головні герої 1 сезону шоу.

На зустріч вона одягла маленьке плаття чорного кольору, а також блискучі туфлі. Образ відмінно підкреслював її струнке тіло.

Варто відзначити, що до роботи в проекті, який став для неї до слова дебютним, Хо Ен Чон працювала фотомоделлю. Якщо прогнози фахівців збудуться, то вже до кінця жовтня вона стане найпопулярнішим артистом в Південній Кореї. Поки що цей Титу належить Лі Мін Хо, з 26 мільйонами шанувальників.

Фанати відзначили, що незважаючи на те, що це її перший досвід в кіно, впоралася вона чудово, і це дозволило їй домогтися такої популярності.

Про продовження акторської кар'єри вона не замислювалася, однак, не виключає варіанту того, що це можливо.

Нагадаємо, що Південнокорейська модель Хо Ен Чон після" гри в кальмара " від Netflix прокинулася знаменитою

Також, Louis Vuitton помітив зірку "гри в кальмара" від Netflix Хо Ен Чон і зробив її"своєю"

Раніше повідомляли про те, що Оксфорд офіційно "прирівняв" корейську мову до англійської, які слова в моді