Відомий український виконавець, переможець "Х-Фактора" і учасник шоу "Танці з зірками" Mеlovin (Костянтин Бочаров) любить радувати свою публіку яскравими публікаціями з творчого та особистого життя в соцмережі Instagram.

Останній образ Костянтина в п'ятому ефірі шоу "Танці з зірками" справив справжній фурор і викликав дикий захват у глядачів. Для виступу з партнеркою Лізою Русиною артист перевтілився в фатальну жінку Круеллу - головну героїню комедії, знятої за сюжетом мультфільму "101 далматинець" від Disney.

Не менший подив у фанатів викликала і суддя шоу Катерина Кухар, яка з'явилася в такому ж ефектному образі. Обидва артисти приміряли чорно-білі перуки і вбрання з тваринним принтом, що нагадують плямистих далматинців.

Відданим шанувальникам шоу запропонували проголосувати за найкраще перевтілення в Круеллу. У коментарях під публікацією думки користувачів соцмережі розійшлися, але багато хто все ж віддали більшу перевагу образу Костянтина.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

Нагадаємо, Mеlovin підкорив фанатів сміливим образом на "Танці з зірками": довгі нігті, чорно-білий перуку і "101 далматинець" на тілі

Як повідомляв Знай.uа, Mеlovin ледь не впав до ніг Лізи Русиної з "Танці з зірками": "Ніби вагони розвантажував..."

Також портал Знай.uа писав, що Melovin, Настя Каменських і Сніжана Бабкіна згадали найстрашніші моменти в житті: "Відчуваю, зараз помру"