Українська актриса Тетяна Малкова не надто часто, але все ж періодично радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 8 тисяч осіб.

Ще в 2013 році жінка брала участь в проекті "Голос країни" і дійшла до фіналу. А зараз вона бере участь в серіалі "Моя улублена Страшко" з такими акторами, як Ірина Поплавська, Олександр Соколов, Артур Логай та інші.

Моя улюблена Страшко, фото: Instagram
Моя улюблена Страшко, фото: Instagram

Тетяна опублікувала відео зі зйомок серіалу, де вона стала "жертвою" цькування.

"Iноді, здається, весь світ дивиться на тебе, бачить всі твої найдрібніші недоліки і готовий розтерзати тебе за те, що ти такий не досконалий... так бувало і у мене, поки я не зрозуміла, що я і є той "весь світ" і він повністю в моїй голові ☺ ️ а хто, як не я, несу відповідальність, що саме в моїй голові? Хто несе відповідальність за мої думки? Хто вибирає про що мені думати?",- заявила Тетяна Малкова.

Скрін, відео YouTube "Моя улюблена Страшко"
Скрін, відео YouTube "Моя улюблена Страшко"

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Всі персонажі серіалу в якийсь момент починають обзивати її "страшко". У реальному житті актриса заявила, що після цих питань пропали абсолютно всі страхи і невпевненість в собі, а на зміну їм прийшла любов і прийняття.

"Танюша❤️", "Люблю цю сцену - сміх гієн😂", "Такі вірні слова🙌всі страхи і невпевненість лише в нашому розумі", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Марина, Настя, Оля, або може Яніна: кого в "Моя улюблена Страшко" найбільше не люблять глядачі

Як повідомляв Знай.ua, "Страшко" Ірина Поплавська святкує 25-й день народження: зі славою в кишені і в новому образі

Також Знай.ua писав, Настя Глушко і Макс Бондаренко з "Моя улюблена Страшко" прокоментували чутки про свій роман: "Щастя любить тишу"