Дама серця легіонера столичного футбольного клубу "Динамо" Біньяміна Вербича Альвіна Лаллі продовжує дивувати свого хлопця, а також велику армію підписників в соціальній мережі Instagram. Справа в тому, що Альвіна часто публікує дуже відверті знімки, в мережі за нею стежать понад 119 тисяч людей.

Дівчина, яка позиціонує себе як модель порадувала шанувальників рожевою спідньою білизною, а також грайливими позами.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Альвіни Лаллі в мережі Instagram.

Альвіна Лаллі, фото: Instagram
Альвіна Лаллі, фото: Instagram

На жаль, дівчина жодним чином не підписала публікацію, залишивши цю справу своїм шанувальникам. Альвіна виставила відразу три знімки на яких можна побачити дуже відверті пози, а також те, в чому красуня постала перед фотографом.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Альвіна Лаллі, фото: Instagram
Альвіна Лаллі, фото: Instagram

Тут Альвіна в комплекті еротичної білизни, знімки зроблено в рожевих тонах. Фанати футболіста і самої моделі можуть насолодитися пишними формами, спостерігаючи за тим, що бачити тільки легіонер київського клубу.

Альвіна Лаллі, фото: Instagram
Альвіна Лаллі, фото: Instagram

Також варто зазначити, що користувачі мережі почали активно коментувати фотографії залишаючи тисячі лайків, а також безліч коментарів з компліментами і смайликами у вигляді "сердечок".

Раніше повідомляли, дівчина Вербича з "Динамо" показала, як годує грудьми маленького сина: "Чарівна".

Як повідомляв Знай.uа, донецький "Шахтар" і київське "Динамо" дізналися майбутніх суперників Ліги чемпіонів: результати жеребкування.

Знай.uа писав, Вербич з" Динамо "раптово став батьком, ощасливила розкішна дівчина: "Подарунок з небес".