З сусідньої Російської Федерації, і як би це не звучало страшно - слава Богу, що не Імперії, прийшли доволі царські новини. Так, на вінчанні нащадка Романових "застукали" відомого гумориста Гаріка Харламова.

Відомо, що буквально днями в Ісаакіївському соборі міста Санкт-Петербург пройшло вінчання Георгія Романова, нащадка князя Кирила Володимировича, двоюрідного брата Миколи II.

На церемонії шанувальники популярного шоумена і гумориста Гаріка Харламова в особі священнослужителя знайшли свою зірку. Справа в тому, що схожість дійсно вражаюча. Про це стало відомо завдяки новому повідомленню в співтоваристві "InstaStarNews" в мережі Instagram.

Публікація "InstaStarNews", скріншот: Instagram
Публікація "InstaStarNews", скріншот: Instagram

На фото з матір'ю нареченого Марією Романовою, яка величає себе "Імператрицею Всеросійською Марією Першою", користувачі мережі несподівано розглянули 40-річного гумориста Гаріка Харламова у вбранні священнослужителя.

Популярні новини зараз
Українцям дали надію: які комунальні тарифи пообіцяли не чіпати Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

"Фотографія з мого першого весілля. Я праворуч! Фотограф Деміс Карібідіс (ззаду)", - в іронічній формі прокоментував фото сам Гарік Харламов в мережі Instagram.

Підписники Харламова оцінили цікаву схожість в коментарях: "Бультріарх Ігор", "Христина добре схудла зараз", "І там шалена імператриця...", "Гарік Хроманов","Гарік Харламов заявив, що після корпоративу "Башнефти" в Барвисі не пам'ятає, як опинився в Ісаакіївському соборі в костюмі попа".

Харламов // instagram.com/garikkharlamov/
Харламов // instagram.com/garikkharlamov/

Також користувачі мережі прокоментували і сам знімок в пабліку "InstaStarNews": "Як управляти світом не привертаючи уваги санітарів, хто всі ці люди???", "Блін, Імператриця Всеросійська Марія Перша. Що вони там курять?", "А цар то несправжній...", "Ноги у цієї дами, непогано б звернутися до лікаря".

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Раніше повідомляли, король гумору Гарік Харламов схуд до рівня 2000 року і показав нову подружку з "Кріпосної": одна особа з Асмус.

Як повідомляв Знай.uа, після розлучення з Харламовим Христина Асмус показала справжнє обличчя і схопилася за закривавлену сокиру: "Втомилася бути хорошою".

Знай.uа писав, Христина Асмус після розлучення з Гаріком Харламовим ходить в одному ліфчику: "Неподобство".