Серіал "Відчайдушні домогосподарки" вперше вийшли на екрани в 2004 році і продовжували виходити до 2012 року. Як склалися долі акторів-чоловіків, які склали пари популярним актрисам.

Даг Севант:

продовжив акторську кар'єру, але грає персонажів другого плану. Севанта можна помітити в серіалах «Брудний Джон» і «Справжній геній». Дружиною актора стала колега по серіалу "Мелроуз Плейс" Лора Лейтон. У них двоє дітей.

Рікардо Чавіра:

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Виконавець ролі Карлоса Соліса продовжує грати в серіалах, з'являвся на екранах в таких фільмах, як «Незаймана», «Скандал» і «Дієта з Санта-Кларіти». Він виховує двох дітей, а також займається благодійністю – Чавіра співзасновник Фонду підтримки жінок, які страждають від раку молочної залози.

Річард Берджі:

екранний Карл Майєр після "домогосподарок" не зумів домогтися успіху. Час від часу він миготить у другосортних серіалах або отримує маленькі ролі в повнометражних картинах.

Шон Пайфром:

Ендрю Ван де Камп, проблемний синочок пари Рекса і Брі. У серіалах він з'являється вкрай ретко, а паузи між ролями можуть досягати декількох років. Причина в тому, що актор має проблеми з наркотиками, і намагається лікуватися від залежності.

Марк Мозес:

Виконавець ролі Пола Янга продовжує активно зніматися. Він одружений на актрисі і ростить двох дітей. З його останніх робіт можна виділити фільм «Скандал» 2019 року і кримінальний серіал «Шериф» 2020 року.

Стівен Калп:

Яскравий, непередбачуваний актор, якому, втім, не пропонують великих ролей. Глядачам знайоме його обличчя, його приймають з любов'ю. У 2006 році в житті Стівена сталася страшна трагедія – його сестру і всю її сім'ю по-звірячому вбили. Злочинця спіймали і засудили до смертної кари.

Нагадаємо, смерть забрала перше кохання Брі з "Відчайдушних домогосподарок": прожив 97 років і залишив після себе порожнечу. Марсія крос розповіла всьому світу про смерть самого.

Як повідомляв портал " Знай.ua", зірка "Відчайдушних домогосподарок" Єва Лонгорія стала зразковою мамою після численних зрад Тоні Паркера: малюк-справжнє янголятко. Єва Лонгорія показала маленького сина.

Також " Знай.ua " писав, зірка "Відчайдушних домогосподарок" Єва Лонгорія похвалилася третім оком на грудях: "Звідки?". Єва Лонгорія поділилася фотографією своєї шикарної фігури і третього ока.