Тепер уже всесвітньо відома дорама "Гра в кальмара" від Netflix продовжує ятрити серця і фантазію мільйонів шанувальників по всьому світу. Поки глядачі чекають другий сезон наші читачі можуть поцікавитися списком з 5 дуже схожих на "Гру" серіалів і фільмів.

Кадр з дорами "Гра в кальмара", скріншот: YouTube
Кадр з дорами "Гра в кальмара", скріншот: YouTube

На глядачів у цьому топі чекатимуть історії про соціальну нерівність, бої без правил і дитячі ігри з сумним результатом:

Чорне дзеркало

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Знаменитий серіал-антологія пропонує безліч варіантів сумного антиутопічного майбутнього. Але якщо ви любите сюжети, в яких герой намагається вижити в контрольованих кимось обставинах, вам обов'язково потрібно подивитися другий епізод другого сезону ("Білий ведмідь").

Королівська битва

У недалекому майбутньому в Японії через економічну і політичну кризу діти бойкотують школи. Щоб приборкати розгул криміналу, уряд приймає закон про"королівську битву". Випадково вибирається клас, потім дітей відвозять на безлюдний острів, де їм належить битися один з одним до смерті.

Суспільство

Група підлітків повертається зі шкільної поїздки, але з їхнього рідного містечка зникли всі жителі. Спочатку хлопці радіють, що позбулися настирливих дорослих, проте ейфорія швидко проходить, коли вони розуміють, що замкнені в межах населеного пункту.

Куб

Кілька героїв оговтуються в порожній кубічній кімнаті. Кожна її грань забезпечена люком, кожен з яких веде в інше таке ж приміщення. Але не всі камери безпечні: якщо учасники виберуть неправильні двері, їх чекає жорстока смерть.

Я йду шукати

Дівчина на ім'я Грейс виходить заміж за Алекса, спадкоємця надзвичайно знатного і багатого роду. Але щоб стати повноцінною частиною його сім'ї, їй доведеться грати в смертельні хованки з новознайденими родичами.

Раніше повідомляли, №218 став татом "малюка кальмара" перед прем'єрою на Netflix: є кому продовжувати смертельну гру.

Як повідомляв Знай.uа, зірка "Паперового дому" Іциар Ітуньо показала, як коле горішки своїх предків: "Моя дорога".

Знай.uа писав, Мія, Мануель, Пабло і Марісса повертаються: Netflix знімає ремейк на "Буремний дух".