Одна з найпопулярніших і красивих артисток України Юлія Саніна святкує свій день народження. Солістці The Hardkiss виповнюється 31. Найпопулярніші образи і факти з життя дівчини.

На сцені Юлія Саніна вже більше десяти років, і її образи на публіці постійно вражали шанувальників. За цей час вона встигла кардинально змінитися.

Сама дівчина не приховує, що любить різні перевтілення і сміливі образи. Сценічні вбрання опрацьовуються завжди детально, щоб нічого не упустити, саме за це шанувальники і запам'ятали молоду і перспективну дівчину ще 10 років тому.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Одним з крайніх образів, який здивував шанувальників - Тіна Кароль. Вона на шоу "Маскарад" вбралася в костюм, який її подруга використовувала в кліпі "Скандал". Вийшло досить ефектно.

На концертах Юлія Саніна досить часто експериментує не тільки з нарядами, але і з зачісками. Це можуть бути експерименти як з її волоссям, так і з перуками, яких у неї величезна кількість - білі, рожеві, різнокольорові, довгі і короткі. Все, як на підбір.

А ось у повсякденному житті співачка одягається досить скромно-спортивні костюми, милі сукні - загалом, повсякденний і комфортний одяг.

Не так давно, до слова, її чоловік, з яким вони вже разом 10 років, поділився фотографією з першого спільного відпочинку. Їй тоді було 18 років, а йому 24. Така різниця у віці не завадила їм бути разом, і народити сина Данила.

Валерій Бебко веде сторінку в соціальній мережі Instagram досить активно, проте, найчастіше там всі знімки з концертної діяльності. Іноді проскакують і сімейні, атмосферні кадри.

Нагадаємо, раніше Юлія Саніна з The Hardkiss з'явилася на роботі з коханим хлопцем, але це не чоловік: "хто прийшов?"

Як повідомляє портал Знай.ua Юлія Саніна з "The Hardkiss" звернулася до Кароль після перемоги

Також Знай.ua писав, щоВлад Яма точно зацінить: учасниця "Танців з зірками" спокусливо покрутила стегнами на камеру