Відома українська співачка Ані Лорак, яка давно живе і продовжує свою творчу діяльність в Росії, любить радувати багатомільйонну армію шанувальників різними постами в соцмережі Instagram, де за нею стежить 7 мільйонів чоловік.

Цього разу співачка розмістила серію шикарних знімків з однієї зі своїх численних прогулянок. Як повідомила Ані Лорак, до осені вона ставиться по-особливому, це її улюблена пора року.

Також, артистка повідомила своїм відданим шанувальникам не саму радісну новину - її найближчі заплановані концерти в російських міста довелося перенести. Але, як заявляє Лорак, всі квитки не анулюються і залишаються дійсними.

"Іноді життя вносить свої корективи, але ми все одно дивимося з посмішкою в майбутнє і йдемо тільки вперед", - написала Ані Лорак.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Фанатів Ані Лорак засмутила така неочікувана новина, але всі хором заявили, що будуть дуже чекати виступу співачки.

Раніше ми писали про те, що Ані Лорак роздяглася після "втечі" з України і залишилася без штанів: "Тільки б ми були щасливі"

Нагадаємо, Ані Лорак виправдалася за "втечу" з України і попросила вибачення: "Крила у мене росли"

Як повідомляв Знай.uа, Ані Лорак кардинально змінює життя перед весіллям колишнього: Мурат оцінить

Також портал Знай.uа писав, що колишній чоловік Лорак відвіз наречену на острови перед весіллям: ані так не балував