Популярна українська телеведуча, блогер і благодійниця Маша Єфросиніна, яка займається власним проектом "Іспит на відкритість" на YouTube, часто ділиться з аудиторією цікавими публікаціями в своєму Instagram, де за нею стежить 1,5 мільйона чоловік.

Цього разу Маша розмістила відвертий пост, присвячений своїй дикій пристрасті до прямих ефірів, від яких вона отримує справжнє задоволення. Телеведуча чесно зізналася, що поки інші люди бояться говорити в кадрі, де неможливо вирізати невдалі дублі, вона відчуває неймовірний страх від усіх екстремальних видів спорту.

Свою промову Маша приурочила до шостого прямого ефіру популярного шоу "Танці з зірками", на яке її запросили в якості ведучої зоряного балкона. Це вже другий вихід знаменитості в цьому шоу, раніше вона складала компанію Юрію Горбунову та Іванні Онуфрійчук в третьому ефірі.

"А я кайфую! Тобто я точно досі не хотіла б бути на місці учасників @tanci1plus1, але "отримувати" їх на балконі в самих оголених їх емоціях - це справжній професійний екстрим!" - написала Маша Єфросиніна.

Популярні новини зараз
За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, у Маші Єфросиніної ледь не вкрали чоловіка: Оля Полякова вивідала всі деталі

Як повідомляв Знай.uа, Оля Полякова і Маша Єфросиніна обговорили існування дружби між чоловіком і жінкою: "Якщо хлопець гей..."

Також портал Знай.uа писав, що Оля Полякова розбовтала Маші Єфросиніній про роман з Іваном Ургантом: все сталося блискавично